Zvezdini klinci čekaju Siti! Motiva neće faliti u uvertiri za ono "glavno" na Marakani

12.12.2023

15:25

0

Autor: D. N.

Siti i Lajpcig su na prve dve pozicije sa 13 i 10 bodova, dok su Zvezda i Jang bojs na deobi trećeg mesta sa po jednom pobedom

Zvezdini klinci čekaju Siti! Motiva neće faliti u uvertiri za ono "glavno" na Marakani
Copyright FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde dočekaće sutra (14.00) u Ligi šampiona ekipu Mančester sitija u uvertiri meča seniorskih timova, koji je na programu od 18.45. Duel ekipe koju vodi Nenad Milijaš biće odigran na stadionu Voždovca, ali neće imati rezultatski značaj pošto su se crveno-beli ranije oprostili od prolaza dalje. 

Na duel sa mladim "građanima" navijače su pozvali dva vezna fudbalera, Luka Lečić i Aleksa Cvetković. Na tabeli je sve rešeno, ali motiva neće nedostajati.

- Prvo mesto u grupi dovoljno govori o kvalitetima juniorske ekipe Mančester sitija, ali želimo da pred našom publikom pokažemo da smo zaslužili da prezimimo u Evropi i da nam je falilo samo malo više sreće u nekim trenucima.

Boli nas poraz protiv Lajpciga u Nemačkoj još uvek, ali to je fudbal i nekad se na teži način gradi pobednički karakter. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, i da nas podrže, te da onda svi zajedno idemo na Marakanu i navijamo za Zvezdu - rekao je Lečić za klupski sajt.

Na sličan način razmišlja i Cvetković.

- Imamo veliki motiv da na najbolji mogući način stavimo zavesu na jesenji deo sezone. Nije sve bilo idealno od samog starta, jer iako smo pružali dobre partije, na nekim mečevima nam je izostao rezultat. Sada sa velikom dozom samopouzdanja, nakon serije pobeda u Omladinskoj ligi Srbije dočekujemo Mančester Siti, jednu od najboljih ekipa u svom uzrastu.

Pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i daju nam vetar u leđa da ostvarimo važnu pobedu na psihološkom planu za nastavak sezone i da napravimo dobru uvertiru za utakmicu na Marakani - zaključio je Cvetković.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike