Poketino razočaran, traži pojačanja u januaru: Čelsijeva realnost sada je sredina tabele!

11.12.2023

00:44

0

Menadžeru Čelsija teško pao poraz od Evertona

Poketino razočaran, traži pojačanja u januaru: Čelsijeva realnost sada je sredina tabele!
Maurisio Poketino - Copyright Profimedia

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino najavio je da će od čelnika londonskog fudbalskog kluba tražiti pojačanja u predstojećem januarskom prelaznom roku, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je u nedelju u gostima poražen od Evertona 2:0 u 16. kolu Premijer lige. Londonski klub se posle ovog poraza nalazi na 12. mestu na tabeli sa 19 bodova.

- Fudbal se igra zbog golova, a mi nismo uspeli da postignemo gol. Zaista sam razočaran. Mislim da smo zaslužili makar bod. Bili smo bolji, ali nismo dobili ono što smo zaslužili - rekao je Poketino i nastavio:

- Moramo da budemo realni. Moraćemo da pokušamo da se pojačamo u sledećem prelaznom roku. Naša realnost je sada sredina tabele. Ako želimo da idemo ka vrhu tabele, moraćemo da se pojačamo. Videćemo šta možemo da uradimo kada se otvori prelazni rok.

Na utakmici protiv Evertona povredio se golman Čelsija Robert Sančes. Njega je u finišu meča zamenio srpski golman Đorđe Petrović.

- Osetio je bolove u tetivi. Ne bi bilo dobro da doživi još jednu povredu, on je važan igrač za nas - naveo je Poketino.

Čelsi će u narednom kolu Premijer lige dočekati Šefild junajted.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike