Ekskluzivno na 24sedam! Barselona – Atletiko Madrid, hajlajtsi i golovi! Ovo je odbrana koja je stvorila novog heroja Katalonaca! (VIDEO)

03.12.2023

23:49

0

Autor: A. Š.

Žoao Feliks bio je strelac jedinog gola, ali navijači Barse novog heroja dobili su na malo očekivanom mestu

Ekskluzivno na 24sedam! Barselona – Atletiko Madrid, hajlajtsi i golovi! Ovo je odbrana koja je stvorila novog heroja Katalonaca! (VIDEO)
Fudbaleri Barselone čestitaju Injakiju Penji - Copyright Profimedia

Derbi 15. kola Primere igrao se u Barseloni, gde je istoimeni tim dočekao i minimalnim rezultatom savladao madridski Atletiko – 1:0.

Ekipa Ćavija Ernandeza ostvarila je jednu od najvažnijih pobeda u dosadašnjem toku sezone, zadržavši korak za vodećim Real Madridom i Đironom.

Strelac jedinog gola na meču bio je pozajmljeni fudbaler „jorgandžija“ Žoao Feliks, ali navijači Barse večeras su novog heroja dobili na malo očekivanom mestu – između stativa.

Izostanak Ter Štegena mogao je u najavi da bude veliki hendikep za Barselonu, ali je njegova zamena bila više nego dostojna. Pogotovo u završnih 10-ak minuta meča istakao se Injaki Penja, a odbranjen slobodnjak Memfisu Depaju bio je takav da su mu istog sekunda u zagrljaj pritrčali gotovo svi Barsini igrači koji su se u tom trenutku našli oko kaznenog prostora.

Tu odbranu, pobednički gol, ali i ostale najzanimljivije detalje sa derbija Barselone i Atletika pogledajte ekskluzivno u hajlajtsima na portalu 24sedam.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike