Mbape je imao dogovor sa Realom, a onda se javio Liverpul! Salah će biti žrtvovan!

30.11.2023

11:22

0

Autor: A. S.

Novo leto će biti interesantnije od prethodnog

Mbape je imao dogovor sa Realom, a onda se javio Liverpul! Salah će biti žrtvovan!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Do početka zimskog prelaznog roka ostao je još ceo decembar, a u svetu fudbala, već se vode pregovori. Očekivano, Premijer liga je povratila primat, pa se sve vrti oko najboljih klubova, najgledanije lige na svetu, ovog puta, Liverpul je u centru pažnje.

Redsi su trenutno na trećem mestu šampionata, ali su željni više pozicije, a priliku vide u pojačanjima. Prva želja i opcija im je Francuz, Kilijan Mbape!

Liverpul koji je dugo čekao na titulu u ligi, slavio je 2020. godine, pa želi ponovo, ali su na Enfildu svesni da moraju da pojačaju napad. Trenutna ideja, prema pisanju tamošnjih medija, jeste da na leto prodaju Mohameda Salaha, što bi otvorilo vrata za novu kupovinu i to upravo Mbapea!

 

 

Francuz je već duži vremenski period na meti Reala, odolevao je i on, a i PSŽ, bilo je pregovora, žaljenja, svega osim potpisa, a to bi sada i Liverpul mogao da promeni.

Mpabe je već istakao da želi da napusti Pariz, pa je otvoren put mnogim klubovima koji se utrkuju za potpis jednog od najboljih napadača današnjice.

Sa druge strane, Salah je najveća zvezda Liverpula, i ove sezone je uspeo da se vrati u prepoznatljivu formu, ali se i on nalazi na meti bogatih klubova iz Saudijske Arabije. Liverpul nije bio spreman da ga prepusti Al-Itihadu koji je želeo da plati i do 200 miliona funti za krilnog igrača tokom leta, ali to bi se moglo promeniti 2024.

Ni Mbape nije jeftiniji, u PSŽ-u zarađuje 65 miliona funti godišnje, pa će na leto biti prava borba, pobediće onaj ko izdvoji više, mada je Francuz letos bio preman da pređe u Real i kao slobodan igrač.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike