Meč sezone već u avgustu: Partizan prosto mora da pobedi, sve je spremno, samo se čekaju navijači

12.08.2021

06:23 >> 07:19

0

Sve što treba da znate o ključnoj utakmici Partizanove dosadašnje sezone

Meč sezone već u avgustu: Partizan prosto mora da pobedi, sve je spremno, samo se čekaju navijači
Copyright FK Partizan

Partizan večeras čeka apsolutno meč sezone. Pobeda ili propast, tako bi se mogao okarakterisati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sočija.

Crno-beli imaju dobar rezultat iz prvog meča, bilo je 1:1. Trener Aleksandar Stanojević rekao je da želi ofanzivniji Partizan, imamo verovatan sastav i sada ostaje “samo” da se pobedi ruska ekipa, u šta svi u klubu veruju.

Partizan prosto mora da prođe dalje ako ne želi da već u avgustu dobrim delom upropasti sezonu. Istina je da crno-beli igraju sjajno u prvenstvu, gde su prvi, sa sve četiri pobede, uz gol-razliku 14:1, ali Evropa je važna ne samo zbog prestiža, već i zbog finansija.

Osim toga, crno-beli su četiri vezane prošle sezone titulu gubili već negde u oktobru i navijačima je od tada ostajao gorak ukus u ustima, iako su te 2017. i prezimili u Evropi.

Navijači su željni toga da njihov klub bude konkurentan u oba domaća takmičenja, ali i u Evropi, pogotovo u prvoj sezoni nekog takmičenja.

Trener Sočija priznao je da je Partizan favorit, što je rašireno mišljenje, ali je najavio i da će njegov tim ići na pobedu. Ne treba nikako potcenjivati ekipu Sočija. Ruski tim je vezao dve pobede u prvenstvu i u dobrom raspoloženju dolazi u Humsku.

Veoma važan faktor je to što će crno-beli imati podršku navijača, koje najbolji strelac tima Rikardo Gomeš pozvao na stadion.

Meč počinje u 21 sat, uz prenos na TV Arena sport. Tekstualni prenos možete pratiti na našem portalu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike