Rikardo zove "grobare" u Humsku: Dođite, zajedno možemo da pobedimo za Partizan!

11.08.2021

08:19 >> 08:26

0

Najbolji strelac crno-belih prezadovoljan startom nove sezone

Rikardo zove "grobare" u Humsku: Dođite, zajedno možemo da pobedimo za Partizan!
Copyright Rikardo/FK Partizan

Najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš može da bude prezadovoljan igrama na staru šampionata, posebno brzim tempom u stvaranju tandema sa Bibarsom Nathom.

Na sedam mečeva u Superligi i kvalifikacijama za Ligu konferencija, reprezentativac Zelenortskih ostrva postigao je šest golova, a većina ih je došla kao rezultat saradnje sa iskusnim Izraelcom.

– Počeo sam da igram sa Nathom, sa “Pantom” (Danilo Pantić) takođe. “Panto” znam od ranije, a sa Nathom sam počeo tek da se upoznajem i on je počeo da upoznaje sa mojim kretnjama. On sad zna šta može da uradi kad ima loptu u posedu, ali očekujem da će biti još bolje. Mislim da sa obojicom jako dobro sarađujem – rekao je Rikardo u Jutarnjem programu RTS.

Da li je pritisak veći sada ili vašem u prošlom boravku?

Rikardo/Fk Partizan

– Mislim da sada ima više pritiska, jer prvi put kada sam bio, ne bih rekao da smo imali lošiji tim, ali mislim da smo sada spremniji da se borimo za titulu, kup i plasman u Ligu konferencije. I navijači su toga svesni, zato je i pritisak jači.

Šta očekujete od revanša protiv Sočija?

– Očekuje nas teška utakmica jer i Soči ima dobar tim. ja verujem u moju ekipu, verujem da mnogo toga možemo dobro da uradimo, tako da će biti teško, ali prolazimo dalje!

Kako vam izgleda saradnja sa mlađim saigračima?

– Kad sarađujete sa ljudima koji znaju svoj posao onda i vaš učinak bude bolji. To samo znači da moramo nastaviti dalje u ovom ritmu.

Koja je vaša poruka za navijače?

– Nadam se da će doći da nas podrže protiv Sočija, jer smo i mi spremni da damo sve od sebe da bismo prošli rusku ekipu. Zajedno možemo da odradimo dobar rezultat za Partizan. Biće važno da igramo kao tim!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike