Skandal u brazilskom fudbalu: Zvezde ove selekcije imali burnu noć pred meč sa Venecuelom, sve su krive influenserke! (FOTO)

14.10.2023

18:54

0

najbolji igrači ove reprezentacije zbog blamaže u kvalifikacijama za Mundijal

Skandal u brazilskom fudbalu: Zvezde ove selekcije imali burnu noć pred meč sa Venecuelom, sve su krive influenserke! (FOTO)
Copyright Printscreen/Twitter/@TNTSportsBR

Brazilski fudbal ponovo drma afera, a u nju su uključeni najbolji igrači ove reprezentacije Nejmar, Vinisijus Junior i Rišarlison.

Naime, oni se smatraju da su najodogovorniji što je njihova selekcija samo remizirala sa Venecuelom 1:1, i da iza ovog katastrofalnog rezultata stoje ova trojica igrača, koji su noć pre tog meča proveli u društvu poznatih influenserki.

Poznati brazilski novinar je čak objavio i slike tih devojaka, napominjući da su sve tri viđene kako u ranim jutarnjim satima napuštaju hotel u kojem su bili smešteni reprezentativci ove južnoameričke selekcije. 

- To je čak zabeležno audio zapisom, koji kruži Votsapom. Čak jedna od njih ističe koja je od njih bila sa kojim fudbalerom.  Nejmar sa Rebekom Ribeirom, Vinicius sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison sa Ritom Lopes - navodi Baldi.

Takođe, i tamošnji listi "O Žogo" ima iste informacije, napominjući da oni imaju snimak kako devojke u jutarnjim satima napuštaju hotel.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike