Horor priča iz Brazila! Hteli da otmu Nejmarovu tek rođenu devojčicu!

07.11.2023

19:16

0

Autor: G. F.

Sve se desilo u Sao Paoulu, Bruna i beba nisu bili kod kuće

Horor priča iz Brazila! Hteli da otmu Nejmarovu tek rođenu devojčicu!
Nejmar i Bruna - Copyright printscreen/instagram/NeymarJr

Strašne vesti stigle su iz Brazila!

Grupa otmičara pokušala je da kidnapuje Nejmarovu ćerkicu i devojku Brunu u Sao Paolu!

Pokušaj otmice se desio u Kotiji u utorak, a na licu mesta su u trenutku upada u kuću bili roditelji Brune Bjankardi i bili su vezani, ali ne i povređeni.

Porodičnu kuću odmah su okružile jake snage policije koje su uhapsile jednog od kriminalaca, a ostali su pobegli sa luksuznim torbama, satovima i nakitom. Navodno su tražili Brunu i bebicu Mavi, koje nisu bile kod kuće u trenutku upada.

 

 

Imanje su odmah opkolile snage policije koje su uhapsile jednog od kriminalaca, a ostali su pobegli sa luksuznim torbama, satovima i nakitom.

Nejmar je u utorak ujutru objavio fotografiju sa ćerkom iz kuće, a njegova izabranica se kasnije oglasila o incidentu na društvenim mrežama.

- Jutros su opljačkali moju kuću i uzeli moje roditelje za taoce. Ja, Mavi i moja sestra više ne živimo tamo i nismo bile tamo u tom trenutku. Hvala Bogu što su i oni dobro. Materijalne stvari ćemo opet da vratimo, najvažnije je da su svi bezbedni i da oni koji su učestvovali budu uhvaćeni - rekla je Bjankardi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike