Srbija me zvala kasno, da smo bili u kontaktu, Piksi bi znao kako se zovem! Eto kako smo izgubili još jednog reprezentativca!

29.11.2023

09:01

0

Autor: A. S.

Prokockana je prilika da fudbaler Jang bojsa obuče dres Orlova

Srbija me zvala kasno, da smo bili u kontaktu, Piksi bi znao kako se zovem! Eto kako smo izgubili još jednog reprezentativca!
Filip Ugrinić u dresu Jang bojsa - Copyright MN Press

Fudbaleri Jang bojsa sinoć su savladali Crvenu zvezdu sa 2:0 i tako obezbedili proleće u Evropi. Teško je ovakav razvoj situacije pao srpskim igračima, koji su priželjkivali da u nastavku sezone nastupaju u Ligi Evrope.

Nakon duela u Bernu, srpski medijima bio je interesantan i novi reprezentativac Švajcarske, srpskih korena, Filip Ugrinić.

Prvotimac Jang Bojsa je istakao da ga je FSS kasno kontaktirao i da je to bilo od preudne važnosti da obuče dres države u kojoj je rođen.

- Jednostavno, ljudi iz Švajcarske su pričali sa mnom, to je prevagnulo. Srbija i ja nismo bili u kontaktu prethodnih meseci, to nije tačna informacija. Zvali su me dve nedelje pre reprezentativne pauze (utakmice protiv Bugarske prim.aut.), a ja sam se tada već odlučio da ću nositi dres Švajcarske. Kako bih vam rekao, neću ništa loše reći, ništa tu nije bilo protiv Srbije. Jednostavno, da su oni bili u kontaktu sa mnom, selektor Srbije bi znao kako se ja zovem - rekao je Ugrinić, prenosi B92.

Ugrinić je bio srećan zbog trijumfa, ali nije krio da žali zbog eliminacije crveno-belih.

- Lep je osećaj, jako važna utakmica. Žao mi je da nismo prošli i jedni i drugi. Ponovo su navijači Zvezde napravili sjajnu atmosferu. Želim im sve najbolje u budućnosti. Bilo je teško, ali kada se pogleda grupa, videlo se da će se između Zvezde i Jang Bojsa odlučivati ko ide u Ligu Evrope. Jeste mi žao, ali jednostavno, takav je fudbal - kazao je Ugrinić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike