Povredio se omraženi nemački sudija, nastup na EURO pod upitnikom! Njega ni Srbi ne pamte po dobrom (VIDEO)

28.11.2023

09:44

0

Autor: A. S.

Ne deluje naivno

Povredio se omraženi nemački sudija, nastup na EURO pod upitnikom! Njega ni Srbi ne pamte po dobrom (VIDEO)
Feliks Brih - Copyright printscreen/twitter/MercaFoot_

U poslednjih nekoliko meseci, sve učestalije povrede na sportskim mečevima su i kod sudija. Ranije retkost, ali danas nešto što se ponavlja, i pritom je reč o ozbiljnim povredama.

Nakon što se nedavno na košarkaškoj utakmici povredio srpski sudija Aleksandar Glišić, sa terena u Bundesligi, stižu nam nove strašne scene.

Nemački sudija, Feliks Brih, doživeo je tešku povredu na utakmici Bundeslige između Ajntrahta i Štutgarta. Pred kraj prvog dela meča, on je nezgodno stao i pao, sa bolnom grimasom na licu. Uspeo je da završi prvo poluvreme na nogama, ali je u drugom zamenjen.

 

 

Sumnja se da su stradali ligamenti kolena, a odmah na meču njemu je ukazana lekarska pomoć. Ipak, Nemac strahuje, jer ukoliko su stradali ligamenti, njegov nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu se neće dogoditi.

Inače, na pomenutoj utakmici, Brih je izjednačio rekord Volfganga Starta po broju mečeva Bundeslige na kojima je delio pravdu, čak 344!

Brih važi za oštrog sudiju, koji nije dopadljiv ni igračima, ni navijačima, a u Srbiji ga svi dobro pamte po Svetskom prvenstvu 2018. godine i suđenja na utakmici Srbija - Švajcarska. Naravno, ne po dobrom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike