Delije zovu i u Arenu i na stadion "Karađorđe"! Zvezdaši, dođite, važno je!

23.11.2023

12:08

0

Autor: D. N.

Oglasio se i klub sa Malog Kalemegdana

Delije zovu i u Arenu i na stadion "Karađorđe"! Zvezdaši, dođite, važno je!
Copyright MN Press

Košarkaši i fudbaleri Crvene zvezde će u dva dana odigrati dve važne utakmice. Prvo će ekipa Janisa Sferopulosa dočekati milanski Armani (Olimpiju) u utakmici Evrolige, a onda će tim Baraka Bahara gostovati Vojvodini u utakmici Superlige.

Povodom mečeva u "Areni" i na "Karađorđu" oglasili su se i navijači Zvezde.

- U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena biti ispunjena ponovo do poslednjeg mesta, sa početkom u 20.30, protiv Armanija. U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal ali da ne ide uvek tako lako kako misimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona "Karađorđe", naša borba neće imati pun smisao. Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo.

Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad, a i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju, ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo biti u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno. Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern (meč Lige šampiona sa Jang bojsom). Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju.

Svi u Arenu, svi na stadion "Karađorđe" - stoji u proglasu Delija.

Takođe se oglasio i klub sa Malog Kalemegdana, i kako je navedeno ostalo je još malo ulaznica za meč u elitnom košarkaškom takmičenju.

Podsetimo, u Superligi Srbije, Zvezda je druga sa šest bodova manje od Partizana, dok je u Evroligi na 14. mestu sa učinkom 3-6.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike