Vojvodina pušta u prodaju ulaznice za Zvezdu! Crveno-beli derbi u Novom Sadu!

22.11.2023

20:07

0

Autor: G. F.

Ko ima sezonsku kartu uz nju dobija još jednu besplatnu

Vojvodina pušta u prodaju ulaznice za Zvezdu! Crveno-beli derbi u Novom Sadu!
Stadion FK Vojvodina - Copyright MN Press

Počelo je 16. kolo Superlige utakmicom Napretka i Čukaričkog, a očekuje se da ovu rundu takmičenja obeleži i derbi koji u Novom Sadu igraju Vojvodina i Crvena zvezda.

Crveno-beli derbi, duel druge i četvrte ekipe na tabeli, trebalo bi da garantuje dobar fudbal i donese brojna uzbuđenja.

FK Vojvodina obavestila je da u četvrtak počinje prodaja ulaznica za meč sa Zvezdom, koji je na programu u subotu od 16.00.

Ulaznice se mogu kupiti za 1.500 dinara (zapad), a po 800 dinara za ostale tri tribine. U četvrtak i petak od 9.00 do 19.30 će moći da se kupe na prodajnom mestu kompanije "Gigs tiks" za zapad, istok i jug. U petak će od 10.00 do 18.00 moći da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severe pre početka utakmice.

 

 

Na dan utakmice od 13.00 ulaznice za zapad će moći da se kupe na blagajni kod istočne tribine, a za istok u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona Karađorđe.

Vojvodina je saopštila id a će svi koji poseduju sezonsku ulaznicu moći da podignu još jednu besplatnu u navijačkom šopu na dan utakmice.

Za goste iz Beograda obaveštenje da iz bezbednosnih razloga neće moći da budu na zapadnoj, istočnoj i severnoj tribini, što važi za sve koji budu hteli sa obeležjima Crvene zvezde da prisustvuju utakmici.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike