Mesi, čekamo te! Leova porodica doživela horor u rodnom gradu argentinskog asa! (FOTO)

22.11.2023

21:18

0

Autor: A. Š.

Posle Luisa Dijaza i Nejmara, na meti južnoameričkih bandi našao se i jedan od najboljih fudbalera svih vremena

Mesi, čekamo te! Leova porodica doživela horor u rodnom gradu argentinskog asa! (FOTO)
Leo Mesi - Copyright Profimedia

Dok je Leo Mesi sa reprezentativcima Argentine prisustvovao horor scenama na tribinama „Marakane“ tokom južnoameričkog derbija sa Brazilom, članovi njegove porodice doživeli su još strašnije stvari u rodnom gradu jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Tek što se koliko toliko stišala bura posle užasnih stvari koje je u Kolumbiji prošla porodica Luisa Dijaza, te zastrašujućih vesti o pokušaju otmice Nejmarove bebe, lokalne bande u Rozariju izvršili su oružani napad na Mesijevu porodicu u kojem, srećom, niko nije teže povređen.

Kako pišu lokalni mediji, napadači su pucali na automobil u kojem su bila dva radnika supermarketa koji je u vlasništvu oca njegove supruge Antonele i tom prilikom ukrali više od 20.000 evra prihoda iz prodavnice.

Podsetimo, ovo nije prvi napad na Mesijevog tasta. U martu ove godine dvojica naoružanih napadača ispalili su 14 metaka na supermarket koji je vlasništvu porodice njegove supruge, a pošto su završili napad na kartonu su ostavili zastrašujuću poruku: „Mesi, čekamo te!“

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike