Brutalna tuča na Marakani, ni policija ih nije razdvajala! Svi su čekali svetski derbi, a onda je Mesi povukao ekipu! (VIDEO)

22.11.2023

08:21

0

Autor: A. S.

Pored incidenta na tribinama, nije bilo mirno ni na terenu

Brutalna tuča na Marakani, ni policija ih nije razdvajala! Svi su čekali svetski derbi, a onda je Mesi povukao ekipu! (VIDEO)
Tuča na Marakani između navijača i policije - Copyright printscreen/twitter/HojlundPR

Sinoć je na programu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo bio i jedan od svetskih derbija, duel Argentine i Brazila, ali je još pre početka meča došlo do velikih sukoba, pa je sama utakmica bila u drugom planu.

Otputovala je Argentina, predvođena Lionelom Mesijem u Brazil, kako bi odigrala još jedan susret u okviru kvalifikacija u Južnoj Americi, ali je susret na popularnoj Marakani obeležio sukob policije i navijača.

Dugo se čekalo na ovaj meč, kako zbog rivalstva ekipa, tako i zbog kvaliteta pojedinaca na obe strane. I dok je to trebao biti jedan od najboljih duela, čiji je početak bio zakazan za 1.30, provokacije i incidenti su učinili svoje.

Na delu tribina gde su boravili gostujući navijači, došlo je do manjeg sukoba, koji je potom prerastao u sukob sa navijačima Brazila, pa se uključila i policija. Naravno, incident se tu nije završio, već je dodatno eskalirao, pa navodno ima i teško povređenih.

 

 

Igrači Argentine su iz tih razloga napustili teren, pa se dugo nije znalo da li će Lionel Mesi i ekipa igrati ovaj susret. Navodno, zbog agresije i upotrebe sile od strane brazilske policije, oni nisu želeli da se vrate na teren, ali su na kraju popustili.

Međutim, i po povratku nije moglo biti mirno, pa je u jednom momentu došlo do rasprave među igračima koja je bila na ivici fizičkog sukoba.

 

 

Sudije i organi reda su smirili i ovaj incident, pa je meč mogao da krene, sa pola sata zakašnjenja.

Argentina je na kraju trijumfovala sa 1:0, golom Nikole Otamendija, ali se nažalost danas o tome gotovo i ne govori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike