Nastavlja se agonija Real Madrida - Vinisijus ide na dugačku pauzu! Čak osmorica prvotimaca su van stroja

18.11.2023

16:00

0

Autor: P.K.

Potvrđene najgore moguće vesti za jednog od najvažnijih igrača Madriđana

Nastavlja se agonija Real Madrida - Vinisijus ide na dugačku pauzu! Čak osmorica prvotimaca su van stroja
Vinisijus Žunior - Copyright Tanjug/AP Photo/Ivan Valencia

Katastrofalne vesti za Real Madrid! I to drugi dan u nizu. Pošto je objavljeno da je sezona završena za Eduarda Kamavingu, sada su dodatni pregledi pokazali da ni Vinisijus Žunior  mora na dugačku pauzu!

Jedan od najboljih igrača "los blankosa" povređen je na početku kvalifikacionog meča Kolumbije i Brazila. Njemu je pokidan mišić u levoj butini i očekuje se da neće moći da radi dva i po meseca.

To znači da neće igrati do kraja godine i verovatno će propustiti španski Superkup 10. januara protiv Atletiko Madrida. Osim toga, neće igrati u dve utakmice Lige šampiona i u šest mečeva Primere.

Vinisijus je sličnu povredu imao i u avgustu, kada je pauzirao mesec dana, ali je tada u pitanju bila desna noga. Ovaj krilni igrač je u 13 mečeva ove sezone imao učinak od šest golova i četiri asistencije.

Karla Anćelotija sada sigurno boli glava, jer su osmorica prvotimaca van stroja. Osim Kamavinge i Vinsijijusa, van stroja su i golmani Kepa i Kurtoa, odbrambeni Eder Militao, vezin igrači Oreljan Čuameni, Džud Belingem i Arda Guler.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike