Barak Bahar pred Lajpcig ima jasnu poruku: Zvezda i ja imamo isti DNK, uvek idemo na pobedu! (VIDEO)

06.11.2023

16:34

0

Autor: 24sedam

Prvak Srbije u utakmicu 4. kola najkvalitetnijeg UEFA takmičenja ulazi sa bodom osvojenim u remiju sa Jang Bojsom

Barak Bahar pred Lajpcig ima jasnu poruku: Zvezda i ja imamo isti DNK, uvek idemo na pobedu! (VIDEO)
Barak Bahar pred Lajpcig - Copyright FK Crvena zvezda

Pred fudbalerima Crvene zvezde je novi evropski izazov. Posle poraza u Lajpcigu i pobede nad Radnikom, prvaka Srbije ponovo čeka duel sa "bikovima". Duel sa nemačkim timom koji je poražen u subotu od Majnca, najavio je Barak Bahar.

Izraelski stručnjak je najavio pohod na sva tri boda u duelu sa nemačkim klubom i to zato što je to jedini način na koji želi da igra na svakoj utakmici.

- Nikad ne igram na remi, već na pobedu. To DNK Zvezde, isto i mene. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije da se igra pred navijačima. Imali smo teže utakmice u gostima, dobro smo izgledali, a protiv Jang Bojsa smo izgubili dva boda, iako smo mogli da pobedimo.

 

 

Bakar je dodao da nema straha pred novi izazov u Ligi šampiona.

- Svaka utakmica je važna. Ne plašim se bilo čega, pa ni Lajpciga verujem u svoj stručni štab i igrače. Lajpcig je kvalitetna ekipa, ako im ostavimo prostor kazniće. Moramo da se branimo kao tim, ne smemo da ostavljamo prostor protovnikuđ. Moramo igrati hrabro, da imamo impuls i kada nam ide dobro i kada se branimo.

Ono što je dobar signal za crveno-bele je činjenica sa je Lajpcig pretrpeo poraze u poslednje dve utakmice, što pokazuje da nisu u dobroj formi.

- Lajpcig se teže nosi sa ekipama koje su fokusirane na defanzivu. Kaznili su svaku našu grešku. Neću da otkrijem kako će naša ekipa igrati - zaključio je trener Crvene zvezde.

Pored Bahara,  utakmicu je najavio i Hvan In Bom, najskuplje pojačanje crveno-belih, i poručio da veruje da će ekipa pokazati pravo live u duelu sa Lajpcigom.

- Nisam zadovoljan svojim igrama, adaptiran se na ligu i saigrače. Prvi put igram Ligu šampiona, verujem da ću biti još bolji, za sutra je najvažnije da se držimo taktike i dogovora - rekao je Hvan i dodao da je uz podršku Delija moguće doći do sva tri boda:

- Bilo bi mnogo važno za ekipu da pobedimo. Iza nas su tri utakmice u Ligi šampiona.Uz naše navijače, na našem stadionu uvek je sve moguće. Verujem u njih, možda je sutra baš taj dan, za pobedu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike