Mijatović, Spajić, Kanga... Bahar ih je hvalio, a onda objasnio šta muči Kataija

04.11.2023

20:52

0

Autor: D. N.

Strateg crveno-belih sumirao je trijumf od 3:1, ali i pričao o narednom rivalu, Lajpcigu

Mijatović, Spajić, Kanga... Bahar ih je hvalio, a onda objasnio šta muči Kataija
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik u utakmici Superlige. Rezultat je bio 3:1 u korist prvaka Srbije. Nakon novog trijumfa u šampionatu u kojem njegov tim brani titulu, oglasio se i Barak Bahar koji je juče održao dužu konferenciju za novinare.

- Kontrolisali smo utakmicu. Nismo igrali dobro kao na prošlom meču, ali smo više pogađali, a to nam je veoma važno. Poeni su nam bili zaista potrebni. Kada igrate dobro a ne pobeđujete to utiče na samopouzdanje. Igrači su danas pokazali da su se izdigli iz cele situacije, svakako im nije bilo lako posle utakmice protiv TSC-a. Razgovarali smo sa navijačima i siguran sam da su danas srećni, s obzirom da je Zvezda pobedila - kazao je na početku Izraelac koji je na početku meča "promešao karte"

- Nismo odmarali igrače samo zbog predstojeće utakmice, ovo je takođe bio važan meč. Igramo na svaka tri dana i potrebne su rotacije, kako bi svi bili sveži. Iz tog razloga moramo da menjamo tim stalno.

Istakao je izraelski stručnjak da je srećan zbog pogotka Uroša Spajića, ali i partije Jovana Mijatovića koji je takođe bio strelac.

- Imamo još tri dana da odlučimo ko će igrati. Opravdao je poverenje, vredno radi, zalaže se na treninzima. Srećan sam zbog Spajića. Zaslužio je pogodak. Mijatović je pružio dobru partiju, međutim naravno da uvek može bolje. Pred njim je dug put, ali svakako je danas bio na visini zadatka.

Naredna utakmica crveno-bele očekuje već u utorak, kada će ugostiti RB Lajpcig.

- Nisam gledao prethodne dve utakmice RB Lajpciga, jer sam bio fokusiran na ono što se nama dešavalo. Svakako ćemo analizirati protivnika. Ukoliko budemo hrabri i nastavimo sa dobrim igrama, verujem da možemo i do pobede na toj utakmici.

MN Press
 

Aleksandra Kataija nije bilo ni u protokolu. Usledilo je i objašnjenje...

- Katai je bio planiran u startnoj postavi, ali se javio problem sa virusom. Nadamo se da će već sutra biti dobro.

Zadovoljan je Bahar igrom Kingsa Kangve i Gelora Kange.

- Nema potrebe da se igrači dokazuju s obzirom da su oni izuzetno kvalitetni. Danas su i Kangva i Kanga pokazali kvalitet, dali su sve od sebe, postoji mogućnost da igraju u utorak.

Pozvao je Bahar navijače da podrže crveno-bele na utakmici protiv RB Lajpciga.

- Nadam se da će navijači doći da nas podrže, očekuje nas velika utakmica u kojoj možemo da podignemo klub - zaključio je Bahar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike