Britanci se baš obrukali! Želeli da najave meč u Evropi, ali ne znaju igrače Olimpijakosa, kad je Vilijams-Gos prešao na fudbal?

25.10.2023

10:41

0

Autor: A. S.

Baš veliki propust

Britanci se baš obrukali! Želeli da najave meč u Evropi, ali ne znaju igrače Olimpijakosa, kad je Vilijams-Gos prešao na fudbal?
Ledej i Vilijams-Gos u duelu - Copyright MN Press

Utorak, sreda i četvrtak su dani za klupska takmičenja, kako u fudbalu, tako i u košarci, pa su tih dana mediji puni prognoza, spekulacija i ostalih informacija.

Međutim, šta se dogodi kada neko nije dovoljno informisan ili se nije dovoljno bavio pripremom? Pa greške i to, ako imate sreće samo greške, ukoliko ne, onda bruka.

E tako se britanski list Standard, propisno obrukao.

Naime, oni su najavili utakmicu Lige koferencije između Vest Hema i Olimpijakosa u fudbalu, ali, njihove informacije nisu bile tačne, odnosno, pomešali su sportove.

Vest Hem u četvrtak gostuje Olimpijakosu, a Britanci su pisali o povređenim igračima rivala.

 

 

- Domaći tim ima velike probleme s povredama u poslednje vreme. Šakil Mekkisik se neće vratiti pre sredine novembra, dok su Ignas Brazdeikis, Mustafa Fol, Najdžel Vilijams-Gos i Luk Sikma takođe van tima - navodi se u tekstu spomenutog medija i to bi bilo to da su pisali o evroligaškoj utakmici košarkaškog kluba Olimpijakos. 

Tako su u najavi fudbalske utakmice, pobrojali povređene igrače rivalskog kluba, ali iz košarkaške sekcije.

Međutim, i tu su se provukle greške, jer su Vilijams-Gos i Fol igrali prošle nedelje u duelu sa Partizanom, dok se radi na povratku Brazdeikisa i Sikme, ali Britanci nisu marili za proveru informacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike