"Gospodine Marinakis, prete mi smrću": Zašto je prekinut derbi Olimpijakosa i Panatinaikosa - ključna jedna poruka!

23.10.2023

08:10

0

Razlog zašto nije meč nastavljen leži u jednom čoveku, koji je dobio zastrašujuće poruke

"Gospodine Marinakis, prete mi smrću": Zašto je prekinut derbi Olimpijakosa i Panatinaikosa - ključna jedna poruka!
Prekinut meč Olimpijakosa i Panatinaikosa - Copyright Printscreen/Twitter

Ništa novo za Grčku i njihov fudbal, a u centru pažnje je duel između najvećih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa, koji je prekinut nakon što je pored fudbaler Zelenih Huankar pala petarda, posle čega je sudija odlučio da igrače oba tima pošalje u svlačionicu.

Iako se očekivalo da će meč biti nastavljen, to se ipak nije desilo, a razlog loše stanje fudbalera pored kojeg je pala petarda.

Verovali ili ne u centru pažnje je doktor, koji je napisao izveštaj zbog čega ne može da se nastavi utakmica.

Upravo njega napadaju obe strane. Navijači Panatinaikosa dele njegovu fotografiju sa  Evangelosom Marinakisom, vlasnikom Olimpijakosa, dok druga strana u javnosti pokazuje doktorove fotografije sa šalom PAO-a.

Tim povodom se oglasio i prvi čovek kluba iz Pireja, koji je otkrio da su doktor pretili iz Panatinaikosa i da je to razlog zašto utakmica nije nastavljena.

- Bio sam razočaran jer mi je doktor saopštio da je povređenom igraču uradio sve testove i da je slika bila zadovoljavajuća, zbog čega smatram da je meč trebalo da bude nastavljen. Tri sata smo većali, na sve načine sam pokušavao da smirim situaciju, a onda mi doktor odjednom kaže: 

- Gospodine Marinakis, evo dobijam poruke u kojima psuju moju majku i šalju mi preteće poruke kada je u pitanju život - zaključio je vlasnik Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike