Menig zna da je pogrešio, ali negira fizički obračun: Izvinjenje treneru, saigračima, Partizanu i navijačima!

22.10.2023

12:20

0

Autor: G. F.

Holanđanin se pokajao, svestan je da ispad nije smeo da se dogodi

Menig zna da je pogrešio, ali negira fizički obračun: Izvinjenje treneru, saigračima, Partizanu i navijačima!
Menig i Duljaj - Copyright MN Press

Na sve muke s kojima se FK Partizan suočava, a i pored njih beleži zaista dobre rezultate u Superligi, javnost je videla i nemile scene tokom utakmice sa Spartakom u Subotici.

U trenucima kada samo ono čuveno zajedništvo može da pomogne fudbalerima crno-belih, videli smo fizički obračun trenera Igora Duljaja i veznog igrača Kvinsija Meniga.

O svemu što se desilo oglasio se Holanđanin, koji je svoju grešku shvatio već po  povratku iz Subotice.

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu - rekao je Menig za Telegraf, pa dodao:

- Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima.

Pričalo se o disciplinskom postupku, neki su čak bili i za raskid ugovora, ali Menig je danas odradio trening sa saigračima kao da se ništa nije dogodilo.

- Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike