Najbitnije je da verujemo sami u sebe i u saigrače! Marković arhivirao Spartak, već razmišlja o Kragujevcu!

21.10.2023

11:09

0

Autor: A. S.

"Nijedna utakmica neće biti laka"

Najbitnije je da verujemo sami u sebe i u saigrače! Marković arhivirao Spartak, već razmišlja o Kragujevcu!
Svetozar Marković - Copyright MN Press

Ostvarili su fudbaleri Partizana bitnu pobedu na gostovanju u Subotici, u mreži Spartaka našla su se tri gola, pa sa novim bodovima, razlika na tabeli, ispred Crvene zvezde, iznosi sedam bodova, doduše uz meč više.

Bitan je svaki pod fudbalerima crno-belih, naročito nakon što je trener Igor Duljaj otkrio sa kakvim se sve problemima nose van terena, a strelac prvog pogotka u Subotici, Svetozar Marković, za klupski sajt je istakao da je meč bio zaista težak, iako se to po rezultatu ne vidi.

- Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu! Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda - rekao je na početku razgovora Marković, pa se dotakao uloge koju u timu ima mladi Mihailo Ilić.

- Najbitnije je da verujemo sami u sebe, u saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo protivnika. Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić – prim.aut) uskoro postići svoj prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže.

Sada sledi fokus na naredni meč i vanredno kolo Superlige, kada će crno-beli u goste kragujevačkom Radničkom.

- Već od sutra moramo da se okrenemo sledećoj utakmici i da se pripremimo što bolje jer, kao što sam i rekao, nijedna utakmica neće biti laka!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike