Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, zahvaljujući njihovoj podršci tim je svetla tačka! Duljaj uputio molbu Grobarima!

21.10.2023

08:13

0

Autor: A. S.

Klubu je potrebna stabilizacija, trener crno-belih apeluje kako bi se stanje sredilo

Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, zahvaljujući njihovoj podršci tim je svetla tačka! Duljaj uputio molbu Grobarima!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Varničilo je sinoć u Subotici na sve strane. Partizan je savladao Spartak sa 3:0, upisana su nova tri boda, ali u finišu meča, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba Igora Duljaja i Kvinsija Meniga.

Scene kojima nije mesto na sportskim terenima. Razdvajala ih je klupa Partizana, a posle meča, trener crno-belih, Igor Duljaj, dao je iskrenu izjavu u kojoj je otkrio stanje u klubu, pa je između ostalog naveo da igrači nemaju para i da se pita kada će koga od njih izbaciti iz stana.

Ponovo je Partizan ostavljen na milost i nemilost, a navijači su se ovog puta, kao i mnogo ranije, usmerili na generalnog direktora, Miloša Vazuru. Navodno, pronašli su njegov broj telefona i uputili niz pretnji njemu i njegovoj porodici.

Tim povodom Duljaj je zamolio navijače crno-belih da to ne rade, jer to nije poenta njegove priče, već da se Partizanu pomogne.

- Pošto sam čuo da generalnom direktoru Milošu Vazuri prete, da ga zovu i šalju mu poruke na privatni telefon, apelujem na navijače da ne prete nikome, da ne ugrožavaju ničiju porodicu, već da ostanu dostojanstveni i stanu u klub u ovim teškim trenucima - rekao je Duljaj za Telegraf, pa dodao:

- Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, avangarda i zahvaljujući njihovoj podršci je tim na prvoj poziciji i svetla je tačka celog kluba kome je potrebna pomoć, stabilizacija. Zato još jednom molim da se suzdrže od destruktivnih radnji, da ne diraju nikoga, ničiju porodicu i da su svoju energiju usmere na ekipu, pa se nadamo da će i ta pomoć stići.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike