Duljaj žestoko udario na upravu, otkrio katastrofalno stanje u Partizanu: Igrače izbacuju iz stana, razmišljaju kako da prehrane decu!

20.10.2023

22:12

0

Autor: A. Š.

Crno-beli pobedili Spartak 3:0, ali to neće biti nešto o čemu će se pričati posle meča

Duljaj žestoko udario na upravu, otkrio katastrofalno stanje u Partizanu: Igrače izbacuju iz stana, razmišljaju kako da prehrane decu!
Igor Duljaj - Copyright Printscreen/Arena sport

Partizan je pobedio Spartak u Subotici 3:0. Partizan je zadržao oreol nepobedivosti u Superligi i pobegao Crvenoj zvezdi na sedam bodova više, uz meč više… Ali sve to palo je u vodu odmah posle meča.

U izjavi za TV Arena sport, trener Partizana Igor Duljaj je posvetio pobedu kolegi Saši Tomiću, kojem je na dan meča preminula majka, pa kratko prokomentarisao meč pre nego što je oktirio kakva se katastrofa krije iza kapija stadiona u Humskoj.

- Hvala svim akterima meča jer je bila fer i koretkna igra, kolega je pripremio odlično ekipu, u niskom bloku nismo imali prostora da nađemo prostor, ali opet… - zastao je Duljaj na trenutak i onda krenuo u emotivni monolog.

- Postoji puno problema, meni je mnogo toga na srcu… Ja moram da kažem… PFK Partizan nije PFK pomozite fudbalskom klubu. Ovi momci igraju, nek se ljuti ko kod hoće, neka rade samnom šta god žele… Ja ne mogu… Ovi momci treniraju, ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će neko da primi platu – rekao je mladi strateg i u dahu nastavio:

- Šta ja treba da tražim, šta da im pričam… Zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima… Neka neko dođe, neka promeni trenera, ali dajte ovim momcima uslove da prehrane sebe, svoju familiju, porodicu, jer puno ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam morao to da kažem zbog igrača, jer da ih gledam u oči i pričam bajke ja to ne mogu.

Ponovio je Duljaj da nema problem sa tim šta će biti s njim posle ovakve izjave, pa istakao:

Ovi navijači koji dolaze, hvala im puno, dolaze o svom trošku, posle posla, odvajaju svoj džeparac da bi bodrili naš Partizan. Ako ima neko neku ideju neka kaže, ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će nekoga da izbace iz stana, da li je neko dobio platu, da li ima da da detetu mleko…

Burno će biti u Humskoj narednih dana... To je jedino izvesno i sigurno...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike