Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća se klupski fudbal, Partizan kao uvertira, Zvezda u subotu, a biće i evropskih derbija!

20.10.2023

10:08

0

Autor: 24sedam

Nastavljaju se takmičenja u fudbalskim ligama širom Evrope, između ostalog i u Srbiji

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća se klupski fudbal, Partizan kao uvertira, Zvezda u subotu, a biće i evropskih derbija!
Copyright MN Press/FK Crvena zvezda

Posle pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama, i pobede Srbije nad Crnom Gorom (o slavlju pročitajte ovde) vraćaju se mečevi u ligama širom Evrope. Tako ćemo ponovo gledati duele u Srbiji, Engleskoj, Italiji, Španiji, Francuskoj... Kao i svakog petka, najavićemo vam šta ćete sve moći da gledate na kanalima TV Arena sport.

Svojevrsna uvertira u vikend program biće večerašnje (20.00) gostovanje Partizana Spartaku u meču Superlige.

Dešavanja iz Subotice možete da pratite večeras na Premiumu 1. U meč 12. kola, gostujući crno-beli ulaze kao lideri na tabeli, sa deset bodova više od sedmoplasiranog rivala. Uz to ekipa Aleksandra Keržakova ima i meč više.

U subotu će dnevni program otvoriti Liverpul i Everton.

Ako pogledamo stanje na tabeli, duel u subotu (13.30, Premium 1) se ne može nazvati derbijem, jer su "redsi" na ćetvrtom mestu, sa 17 bodova, dok "karamele" imaju deset manje. I na 16. su mestu. Ali sve ovo pada u vodu, kada se zna da je reč o gradskom derbiju. Bez obzira na stanje na tabeli, duel timova sa "Enfilda" i "Gudisona" uvek izazivaju veliku pažnju.

Nešto, kasnije od 18.30, počinje "dupli program". U isto vreme vas čekaju dueli Crvena zvezda - Javor (Premium 1) i Čelsi - Arsenal (Premium 2).

Ekipa Baraka Bahara posle uspeha u Kupu Srbije čeka Javor, a sve je to uvertira za gostovanje Lajpcigu, u sredu, u Ligi šampiona. Branilac titule i drugoplasirani na tabeli, čeka Ivanjičane koji su sa sedam bodova manje i utakmicom više.

Ko preferira Premijer ligu, može da gleda duel sa "Stamford bridža". Čelsi dočekuje gradskog rivala, ekipu Arsenala koja je na druga na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i prvoplasirani Totenhem. Mada Čelsiju ne ide tako dobro, pošto je posle osam kola osvojio 11 bodova.

U nedelju ćemo gledati dva duela, još jedan iz Premijer lige, kao i jedan iz Serije A.

U 17.30 gledaćemo duel iz Birmingema, u kojem će Aston Vila dočekati Vest Hem. Vila će kao petoplasirani tim dočekati goste iz Londona, sa dva boda više.

I za kraj ove najave, veliki derbi Italije. Lider na tabeli Serije A, Milan dočekuje Juventus koji ima 17, četiri boda manje. Okršaj na "San Siru" mogao bi da bude i okršaj srpskih fudbalera. Na jednoj strani, u redovima "stare dame" su Dušan Vlahović i Filip Kostić, a na drugoj Luka Jović.

Pošto su imali obaveze u Evroligi, košarkaši Partizana i Crvene zvezde neće igrati za vikend, već u ponedeljak. Duele iz AdmiralBet ABA lige, sa Megom i FMP-om možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.30) Liverpul - Everton (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Crvena zvezda - Javor (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Čelsi - Arsenal (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (17.30) Aston Vila - Vest Hem (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Milan - Juventus (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike