Bugari teraju Krstajića: Mladene, sve si zabrljao i pljunuo na nas, koji smo te hranili ćevapima i ćuftama!

17.10.2023

17:48

0

Autor: D. P.

"Odgovor leži u hiljadama mesečno koje te drže ovde"

Bugari teraju Krstajića: Mladene, sve si zabrljao i pljunuo na nas, koji smo te hranili ćevapima i ćuftama!
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Srpski trener Mladen Krstajić sa selekcijom Bugarske doživeo je pravu katastrofu u ciklusu mečeva za plasman na Euro 2024.

Bugari sigurno neće videti kontinentalno takmičenje, što se doneklo i moglo pretpostaviti još na startu kvalifikacija, ali je sve iznenadilo da su iz trke ispali odmah posle pet kola i da sada imaju svega dva boda.

Zbog svega toga Krstajić nije popularan kod naših istočnih suseda, koji su puni naslova o zahtevu za njegovu ostavku.

Bugarski dnevnik "Blitz" u kolumni o srpskom treneru piše:

- Mladen Krstajić je bio tužan što nema dobrih bugarskih igrača. Čak je postao i prorok, najavljujući nestanak naše nacije sa fudbalske mape. Dragi moj Mladene, izvini, ali ako si imao rakiju u ustima, zašto nam nisi rekao ova "otkrića“ u prvim danima boravka kod nas. A nakon što si video "istinu“, zašto si potpisao ugovor sa FS Bugarske - pita se "Blitz":

- Zar nisi znao, zar nisi shvatio kuda ideš? A zašto nisi na početku napustio tim? Zato što si muškarac i odlučio si da se boriš do kraja? Sumnjivo, prijatelju. Odgovor leži u hiljadama mesečno koje te drže ovde. I zbog kojih tvrdoglavo ne želiš da odeš dok ti ugovor ne istekne u avgustu sledeće godine. Ali rastanak je neizbežan. I to će uskoro biti činjenica.

MN Press
Mladen Krstajić

Kolumnista Rumen Iliev ne prestaje da kritikuje u istom stilu:

- Loša stvar je što odlaziš na užasno loš način. Pljuješ na mesto koje te je vratilo na fudbalsku mapu, koje te je redovno plaćalo, koje ti je izglasalo poverenje i dalo potpuni "Carte Blanche". Pun! Ništa nisi uradio zauzvrat. Zabrljao si sastav, pobrkao zamene, pobrkao taktiku. Na kraju si zabrljao strašnu pljeskavicu, u kojoj si pljunuo na BFS, pljunuo na bugarski fudbal, iako si jeo naše ukusne ćevape i ćufte. Ne priliči tvojim godinama, ne odgovara tvom vaspitanju, jer izgledaš kao opuštena osoba. Čovek, pre nego što nešto kaže, treba da izbroji do 25. Ne do 25.000 evra Mladene, već samo do 25. Da si to uradio, setio bi se se da Ludogorec ima pozitivan bilans protiv srpskih velikana. Shvatio bi da nije dobro paliti varnicu koja će te i sama spaliti... Bugarska mudrost kaže: Ne pljuj na mesto gde si jeo hleb. Jeste... Samo postoji jedan dodatak. Tako se pljuješ. Pljujete na svoju čast i dostojanstvo. Sad bar idi kao muškarac. Odmah. Čak i posle meča sa Albanijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike