Krstajić nije dobio Srbiju, ali jeste poverenje Bugara - konačno!

23.06.2023

17:55

0

Autor: A. Š.

Tamnošnji fudbalski savez stao na kraj spekulacijama da bi srpski strateg uskoro mogao da preuzme selekciju BiH

Krstajić nije dobio Srbiju, ali jeste poverenje Bugara - konačno!
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Dugo je Mladen Krstajić bio na vetrometini u Bugarskoj. Deo tamnošnje javnosti kao da je jedva dočekao usporeni početak kvalifikacija za EP kako bi udario iz svih oružja po srpskom strategu, toliko da je uoči nedavnog meča sa Srbijom bilo pitanje i da li će nekadašnji kapiten, kasnije i sportski direktor Partizana ostati na funkciji za meč sa Orlovima.

Ipak, Krstajić, tako barem izgleda, ima maksimalnu podršku tamo gde se odlučuje. I to je najvažnije. A deluje da je upravo remi sa Orlovima i ispuštena pobeda u šestom minutu nadoknade vremena bila kap koja je tas na vagi okrenula na stranu bivšeg selektora Srbije.

Priče o Krstajićevoj smeni ekspresno su utihnule, da bi u petak potpuno iščezle, pošto su čelnici FS Bugarske nedvosmisleno istakli da Srbin ostaje na klupi njihove nacionalne selekcije, kao odgovor na spekulacije iz BiH da bi nekadašnji reprezentativac Jugoslavije mogao da preuzme njihovu reprezentaciju.

- Informacije o Krstajiću i BiH su fikcija. Štaviše, dolaze iz žute štampe. Mladen Krstajić nastavlja da vodi bugarsku reprezentaciju - rekli su iz FS Bugarske za Sportal.bg.

Podsetimo, Bugarska u tekućim kvalifikacijama ima skor od po dva remija i poraza, a u narednom meču gostuje u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike