Škoti se ne mire sa poništenim golom u Španiji! Pisali su UEFA i zahtevaju odgovor! (VIDEO)

15.10.2023

19:16

0

Autor: A. Š.

Ostrvljanima je poništen gol pri rezultatu 0:0, a čelnici tamnošnjeg fudbalskog saveza zahtevaju iz Niona tačan razlog za takvu sudsku odluku

Škoti se ne mire sa poništenim golom u Španiji! Pisali su UEFA i zahtevaju odgovor! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Iako članovi članovi nacionalnog tima Škotske nisu pravili preveliku buku, javnost i čelnici tamnošnjeg fudbalskog saveza ne mogu tek tako da pređu preko činjenice da je Ostrvljanima poništen gol na nedavnom gostovanju u Španiji.

Podsetimo, Škoti su pre nekoliko dana u Sevilji protiv Crvene furije igrali meč kvalifikacija za EURO, a pri rezultatu 0:0, u 61. minutu, Mektominej je postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca. Međutim, posle asistencije iz VAR sobe i pregledanog snimka glavni arbitar meča je doneo odluku da poništi gol.

U prvi mah mislilo se da je gol Škota poništen usled ometanja španskog golmana, međutim poslednja saopštena odluka jeste da se Džek Hendri našao u ofsajdu.

Zbog toga su čelnici FS Škotske odlučili da UEFA upute zvanično pismo u kojem zahtevaju odgovor i objašnjenje zbog čega je Mektomineju poništen gol, posle kojeg su Španci uspeli da dođu do pobede 2:0.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike