Miloševićev trijumfalni debi na klupi BiH pokvarili navijači! Sigurna pobeda umalo ugrožena zbog hira! (VIDEO)

13.10.2023

22:49

0

Autor: A. Š.

Nezadovoljni radom čelnika nacionalnog Saveza navijači Zmajeva početkom drugog poluvremena izazvali prekid meča ubacivanjem baklji u teren

Miloševićev trijumfalni debi na klupi BiH pokvarili navijači! Sigurna pobeda umalo ugrožena zbog hira! (VIDEO)
Prekid meča izazvan od strane navijača BiH - Copyright Printscreen/Twitter/collinabanter

Igrački i rezultatski, Savo Milošević je imao idealan debi na klupi BiH. Džeko i drugovi savladali su kao gosti Lihtenštajn (2:0), ali celokupno sliku pokvarila grupa navijača „zmajeva“ koji su početkom drugog poluvremena umalo izazvali prekid utakmice!

Vodila je selekcija BiH 2:0 posle prvih 45 minuta i kada su Miloševićevi izabranici jurnuli da postignu i treći gol i otklone i najmanju dilemu u konačni ishod meča, usledio je neverovatan gest gostujućih navijača.

Nezadovoljni radom čelnika nacionalnog Saveza, najvatrenije pristalice BiH reprezentacije, popularni „fanatikosi“ krenuli su da ubacuju baklje na teren zbog čega je glavni arbitar meča u jednom trenutku bio nadomak odluke da igrače povuče u svlačionicu.

U tim momentima, kao kapiten selekcije, Edin Džeko je otišao sa porazgovara sa fanovima, ali je to, barem po onome što je moglo da se zaključi po snimku sa stadiona, bilo prilično mučno i neprijatno za iskusnog napadača Fenerbahčea koji je morao da trpi i povišene tonove „vođa“ navijača.

Ipak, sve se relativno brzo smirilo pa je meč nastavljen, ali, posle svega viđenog donekle i očekivano, promene rezultata nije bilo, iako su gosti imali još nekoliko obećavajućih akcija da trijumf učine ubedljivijim.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike