Posle debakla od Engleza oglasio se selektor Orlića: Težak poraz, surovo smo kažnjeni!

13.10.2023

15:46

0

Autor: G. F.

Dušan Đorđević gleda ka novim izazovima iako je njegova ekipa pretrpela istorijski poraz

Posle debakla od Engleza oglasio se selektor Orlića: Težak poraz, surovo smo kažnjeni!
dušan đorđević - Copyright MN Press

Istorijski poraz, najveća blamaža u istoriji, katastrofa... Tako otprilike počinju izveštaji sa utakmice Engleska - Srbija 9:1 u konkurenciji igrača do 21 godine.

Dugo se niko iz tabora Srbije nije oglašavao, a sada je stigla reakcija selektora Dušana Đorđevića.

- Težak, previsok poraz. Niko nije očekivao da nešto ovako može da se dogodi, pripremali smo se i hteli da stvari izgledaju drugačije. Uz sav kvalitet koji Englezi poseduju, koji uopšte nije sporan, zna se da njihovi igrači nastupaju u najjačoj ligi na svetu, nadovezao se veliki broj naših grešaka na praktično svakom delu terena. Tako da smo za svaku grešku, svaki propust, surovo kažnjeni. Takva jedna selekcija sa toliko kvalitetnih pojedinaca, lako rešava sve te poklonjene situacije - kaže za sajt Fudbalskog saveza Srbije selektor Dušan Đorđević, pa poručio:

 

 

- Jednostavno moramo sve ovo brzo da prevaziđemo, moramo da se fizički i mentalno pripremimo za ono što nas očekuje. Idemo u Severnu Irsku, idemo da pobedimo i osvojimo tri boda koji bi donekle ublažili sliku iz Notingema. Sa tim bodovima ostali bi u trci za drugo mesto, a to je neka naša realnost u ovom trenutku, pored Engleske koja je i pre početka bila apsolutni favorit grupe.

Srbija ima tri boda, kao Luksemburg i Severna Irska (ove dve selekcije su odigrale po tri meča), a na tabeli vode Engleska i Ukrajina sa po dve pobede. Azerbejdžan ima dva poraza.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike