Selektor Mađarske bacio Piksiju rukavicu u lice: Tačno znam kako će igrati Srbija!

11.10.2023

16:56

0

Autor: G. F.

Marko Rosi naglasio da ima samo jednu nedoumicu kada je sastav Orlova u pitanju

Selektor Mađarske bacio Piksiju rukavicu u lice: Tačno znam kako će igrati Srbija!
Marko Rosi - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Srbije i Mađarske je utakmica koja bi veoma lako mogla da bude odlučujuća kada je u pitanju plasman na Evropsko prvenstvo.

Oba tima su naoštrena za subotnji meč, oba tima veruju u trijumf, a selektor Mađarske, Marko Rosi ide i korak dalje.

Italijanski stručnjak baca rukavicu u lice selektoru Srbije Draganu Stojkoviću i poručuje da zna kako će Orlovi igrati u Budimpešti:

- Smatramo da će Srbija igrati sada u malo defanzivnoj formaciji nego na početku utakmice u Beogradu. Očekujemo da će Sergej Milinković Savić biti jedan od trojice u napadu, da neće biti u veznom redu ovog puta. Jedino oko čega imamo dilemu je uloga Nemanje Gudelja, da li će biti štoper ili vezista. Što se tiče ostalih fudbalera, potpuno smo sigurni u kojem će sistemu Srbija da igra, biće to ista formacija kao ova u kojoj mi igramo - rekao je Rosi za medije u Mađarskoj, pa nastavio:

- Na papiru, Srbija je jača, vrednost njihovog sastava je tri puta veća nego našeg, ali rekao sam mnogo puta da su papir i teren dve različite stvari. U poslednje tri godine igrali smo četiri puta protiv njih: dva puta smo pobedili, jednom remizirali i jednom izgubili, mada i taj put, da je bilo VAR, završilo bi se drugačije. Tako da, iako papir favorizuje Srbiju, imamo šanse da ponovo pobedimo. Čak i da izgubimo, ništa se neće promeniti. Nikako ne smemo da napravimo neku glupost, jer nas čekaju još tri utakmice posle ove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike