Stravična ispovest izraelskog fudbalara: Izgubio sam nogu, čudo da sam ostao živ! (FOTO)

08.10.2023

22:21

0

Igrač Kirjat Jame nastradao posle raketnog napada Hamasa na ovu državu

Stravična ispovest izraelskog fudbalara: Izgubio sam nogu, čudo da sam ostao živ! (FOTO)
Ilustracija - Copyright AP Photo

Fudbaler izraelskog Kirjat Jame Ben Binjami (28) ostao je bez noge nakon raketnog napada koji je izveo Hamas na tlo ove bliskoistočne države. 

Ovaj nesrećni mladić je za tamošnje medije otkrio kako se dogodila ova tragedija, napominjući da je bio blizu da izgubi i život.

- Teško mi je da se pomirim da sam ostao bez noge ali je moglo biti mnogo gore. Mislio sam da sam gotov. Trčali smo u bunker, oni su bacali bombe i pucali na nas. Mrtvih tela bilo je posvuda. Počelo je raketiranje i mi smo krenuli ka bunkerima da se spasimo. Seli smo u kola. Moj brat je takođe bio tamo, vikao je da pucaju na kola. Skrenuli smo i stali smo pokraj puta, 50 ljudi je potom ušlo u bunker. Potom su krenuli da bacaju bombe na bunker i da pucaju na nas. Tela su ležala jedna preko drugih. Moja noga je već bila teško povređena od eksplozije, nije mogla da se spasi - ispričao je Binjani.

Tim povodom se oglasio i Kirjat Jame, koji fudbaleru žele brz oporavak. 

- Šaljemo želje za brz oporavak Benu Binjaminu koji je povređen u razmeni vatre s Hamasovim teroristima u pojasu Gaze. Ben, svi te volimo i molimo se za tvoj brzi oporavak uz božju pomoć - navedeno je u saopšrenju njegovog kluba Kirjat Jame.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike