Srpska odbojkašica bezbedna u Izraelu: Za mene je trenutno najsigurnije da budem gde sam!

08.10.2023

19:01

0

Autor: A. Š.

Nekadašnja reprezentativka Marta Drpa oglasila se putem društvenih mreža

Srpska odbojkašica bezbedna u Izraelu: Za mene je trenutno najsigurnije da budem gde sam!
Marta Drpa - Copyright MN Press

Užasne slike gotovo iz minuta u minut stižu iz Izraela. Rat sa pripadnicima Hamasa uzeo je na stotine žrtava na obe strane i trenutna situacija daleko je čak i od prividne normalnosti.

Dok 55 srpskih državljana na aerodromu „Ben-Gurion“ čeka avion iz Srbije da ih vrati u domovinu, neki od Srba u Izraelu, barem zasad, ne žele da napuštaju mesto boravka. Među njima je i nekadašnja odbojkaška reprezentativka Marta Drpa, koja se oglasila putem društvenim mreža, uz zahvalnost svima koji su joj se javili u proteklom periodu.

- Danas je jako tužan dan za Izrael. Za mene, trenutno je najsigurnije da bude gde sam, u Haifi – napisala je na Instagramu Drpa, dodavši da u tom gradu zasad nema sirena ni vazdušne opasnosti.

- Život funkcioniše normalno. Imamo zalihe hrane, imamo podrum, spremne smo za svaki scenario. Nadamo se da će se situacija brzo smiriti i da će biti što manje žrtava – napisala je Marta Drpa.

Podsetimo, Izrael je danas i zvanično objavio rat, a sve nakon što je u subotu ujutru Hamas izveo iznenadni napad. Najnovije vesti iz Izraela pratite na našem portalu iz minuta u minut, a sve o decenijskom sukobu Izreala i Palestine pročitajte u odvojenom članku.

Printscreen/Instagram
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike