Natho ostaje u Partizanu: Ovaj klub je moj život!

10.05.2022

13:13

0

Autor: 24sedam

Kapiten reprezentacije Izraela ostaje najmanje do zime 2024. godine

Natho ostaje u Partizanu: Ovaj klub je moj život!
viber_slika_2022-05-10_15-03-40-544 - Copyright FK Partizan

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u ovoj sezoni Bibars Natho produžio je ugovor sa crno-belima na još godinu i po dana, što će ga zadržati u Humskoj najmanje do zime 2024. godine.

Posle obaveljnog potpisivanja ugovora, trener Aleksandar Stanojević izrazio je zadovoljstvo što su pregovori sa iskusnim fudbalerom završeni na ovaj način:

- Značajno je za sve nas, jer svaki igrač koji produži ugovor, to znači poverenje između igrača i kluba i trenera. Nadam se da će biti još produženja, meni to daje zadovoljstvo, to mi pokazuje da su zadovoljni ovde - rekao je Stanojević.

Agent igrača Dragan Milojević u izjavi za 24sedam pre mesec dana je najavio ovakav ishod razgovora sa upravom Partizana:

FK Partizan
Natho

 

- Nathu i njegovoj porodici je lepo u Beogradu i Partizanu, a to je za ovaj trenutak najvažnija činjenica - zaključio je Milojević.

Natho dao je emotivnu izjavu nakon ceremonije potpsivanja vernosti crno-belima:

- Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji!

FK Partizan
Iliev i Natho

 

Natho je u Partizan došao u avgustu 2019. i odigrao do sada 116 utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike