Duljaj čestita, ali i podseća! Trpeli smo ga i eto dobio je poziv!

07.10.2023

20:45

0

Autor: D. N.

Crno-beli protivnika "otvorili" u drugom poluvremenu

Duljaj čestita, ali i podseća! Trpeli smo ga i eto dobio je poziv!
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u utakmici 11. kola Superlige Srbije. Rezultat je bio 2:0, u korist crno-belih, a posle meča pred kamere TV Arena sport su stali šefovi stručnih štabova, Igor Savić i Igor Duljaj.

Prvo je pričao gost iz Lučana.

- Moglo je bolje, uspevali smo u prvom poluvremenu da se odbranimo od napada Partizana. U drugo poluvreme smo dobro ušli, sa istom idejom, da se dobro odbranimo. I da sačekamo da iz brzih napada ugrozimo gol Partizana. Penal je došao posle naše greške, a drugi gol takođe. Izgubili smo loptu i sve u svemu zaslužena pobeda Partizana. Idemo dalje - zaključio je strateg Mladosti. 

MN Press
 

Zatim je pred kamere stao imenjak Duljaj.

- Čestitke kolegi na fer igri, kao i na potezu da ubaci dva mlada igrača. To je ono što treba srpskom fudbalu. Došli su ovde bez pritiska i bez straha. Bili su u defanzivi organizovani. Nama je predstavljao problem da razbijemo taj blok, ali smo uspeli u drugom poluvremenu. Taj gol je otvorio igru. Čestitam mojim igračima jer su bili strpljivi. Znali smo šta hoćemo - kazao je Duljaj uz zahvalnost publici.

- Bili su divni. Sada ide pauza od 14 dana, da se igrači odmore. Kao i uvek, prva najvažnija je ona sledeća utakmica, a to je protiv Spartaka.

Zatim je Duljaj dobio pitanje o mladom Mihajlu Iliću, koji je dobio poziv selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija. Večeras su šansu dobili i Baždar i Trifunović.

- Uvek sam za mlade igrače, ali morate da imate u vidu da je veoma teško uskladiti mlade igrače i rezultate. Postepeno ulaze, već imamo jednog reprezentativca. Trpeli smo ga, pa je dobio poziv. Polako ih ubacujemo, da ne bi izgoreli. Videli ste da su zbog velike želje pogubili konce. Najvažnija su ipak tri boda - zaključio je strateg crno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike