Ponosan sam, dali smo sve! Zvezdino najskuplje pojačanje oseća odgovornost samo prema njima! (VIDEO)

05.10.2023

10:33

0

Autor: A. S.

"Moramo da se popravimo"

Ponosan sam, dali smo sve! Zvezdino najskuplje pojačanje oseća odgovornost samo prema njima! (VIDEO)
In Beom Hvang - Copyright MN Press

Ni In Beom Hvang nije bio zadovoljan nakon remija Crvene zvezde i Jang bojsa na Marakani. Meč u kome je domaćin mogao mnogo više, prokockao vođstvo, a potom i prilike za pobedu, doneo je crveno-belima na kraju samo bod.

Najskuplje pojačanje crveno-belih, smatra da je bolji start drugog poluvremena ekipe Jang bojsa, bio odlučujući.

- Dobra utakmica. Igrali smo bolje, posebno u završnici utakmice. Trebalo je da igramo kvalitetnije na počecima drugih poluvremena i u Mančesteru i protiv Jang bojsa. Olako smo primili dva gola. Ipak, ponosan sam na saigrače, dali su sve na terenu. Takođe i na navijače, atmosfera je bila fenomenalna. Imamo odgovornost prema njima - rekao je Hvang i osvrnuo se na svoju igru:

- Nisam još fizički na 100 odsto, nisam imao nijednu pripremnu utakmicu. Idem korak po korak, biću bolji. Mogu više da pomognem timu.

Bilo kako bilo, Zvezda sada mora da gleda dalje, pa je tako fokus na meču u Superligi, a potom i na duel sa ekipom Lajpciga.

- Ne možemo da budemo srećni rezultatima ni u prvenstvu, ni u Ligi šampiona. Pred utakmice u Lajpcigu imamo dosta mečeva u Srbiji, moramo da se popravimo tu da bi nam ta energija doprinela u Ligi šampiona. Pokazali smo karakter u Mančesteru, protiv najboljeg tima na svetu - istakao je Hvang.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike