Ivanić neće da prima čestitke za osvojen bod: Želeli smo pobedu, to smo i pokazali!

04.10.2023

23:54

0

Autor: A. Š.

Iskusni vezista nije krio razočaranje nerešenim rezultatom protiv Jang Bojsa

Ivanić neće da prima čestitke za osvojen bod: Želeli smo pobedu, to smo i pokazali!
Mirko Ivanić na meču protiv Jang Bojsa - Copyright MN Press

Odigrala je Crvena zvezda nerešeno protiv Jang Bojsa u drugom kolu Lige šampiona, ali taj rezultat nije zadovoljio igrače srpskom šampiona. Priznao je to odmah posle meča kapiten Aleksandar Dragović, priznao je i Mirko Ivanić, koji je za TV „Arena sport“ rekao da crveno-belima ne bi trebalo čestitati na osvojenom bodu.

- Pre utakmice smo želeli pobedu, to smo i pokazali igrom u poslednjih 10 minuta, posle izjednačenja. Želeli smo sva tri boda, a s obzirom da smo gubili do 88. minuta kao možemo da budemo zadovoljni, ali pre utakmice da nam je neko ponudio bod ne bismo ga prihvatili – kazao je iskusni vezista, koji je potom upitan za padove koji se od starta sezone provlače kroz Zvezdinu igru.

- To je bolje da pitate šefa, on je odgovoran za to, ja ne mogu da dajem sud na tu temu. Mislim da smo dali sve od sebe na terenu, što se i videlo kako smo izašli… Ne zna se ko je umorniji, ali to je sport, to je fudbal… Bili smo požrtvovani, a definitivno smo imali te padove i moramo da analiziramo i pogledamo zbog čega je to tako kako nam se ne bi ponavljalo u budućnosti.

Šta je to malo što je Zvezdi večeras nedostajalo za pobedu.

- Teško je dok je vruća glava… Možda malo sreće, malo više hrabrosti u poslednjoj trećini terena… - kazao je Mirko Ivanić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike