Zvezda pušta decu besplatno na derbi kola: Dođite da nas bodrite, važno je!

19.08.2021

11:06

0

Crveno-beli širom otvorili kapije stadiona za najmlađe

Zvezda pušta decu besplatno na derbi kola: Dođite da nas bodrite, važno je!
Copyright Deca-navijači na utakmici Crvene zvezde, MN Press

Crvena zvezda u dobrom raspoloženju dočekuje nove izazove u Superligi. Posle “demoliranja” Kluža u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, sada igra derbi kola.

Protivnik crveno-belima je TSC iz Bačke Topole, trenutno prvoplasirani tim lige. Doduše sa utakmicom više od Zvezde i Partizana.

Zvezda je protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Beogradu imala podršku samo dece. I bila je oduševljena njome u meču koji je dobila 5:0. Zato je sada odlučila da ih ponovo pozove.

– Naš klub je ponovo odlučio da nagradi mališane. Oni su fenomenalno i zdušno navijali na svim pređašnjim mečevima, zato mogu da potpuno besplatno bodre crveno-bele. Sva deca do 15 godina imaće mogućnost da potpuno besplatno uđu na zapadnu i istočnu tribinu, te budu deo još jedne, nadamo se, velike pobede našeg kluba. Posle sjajnog rezultata i trijumfa nad Klužom uz fenomenalno navijanje, sada je neophodno da pokažemo da smo uz naš klub i na utakmicama domaćeg šampionata. Više puta su fudbaleri Crvene zvezde isticali koliko im je značajna podrška najmlađih pristalica. Večno će se pamtiti atmosfera koju su mališani napravili protiv Kairata na “Marakani”.

Zvezda je u utorak pobedila Kluž, a revanš se igra u četvrtak u Rumuniji, tako da će susret sa TSC biti “generalna proba” za odlučujući duel za Ligu Evrope.

Dan ranije je Gelor Kanga pozvao navijače na utakmicu.

Ulaznice za meč protiv TSC-a u prodaji su već od danas od podneva za kupovinu na internetu.

Ulaznice će na blagajnama moći da se kupe u petak od 10 do 19 časova, kao i na dan utakmice od 10 sati pa sve do početka meča.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike