"Hej Pavkov" posle crveno-bele rapsodije: Dao je gol, namestio jedan i sada kaže "Ovo je tek početak!"

18.08.2021

13:48 >> 17:58

0

U subotu sa TSC-om, u četvrtak revanš sa Klužom

"Hej Pavkov" posle crveno-bele rapsodije: Dao je gol, namestio jedan i sada kaže "Ovo je tek početak!"
Copyright Milan Pavkov, MN press

Milan Pavkov je “načeo” Kluž u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope, a posle su usledili golovi Aleksandra Kataija, El Fardu Bena i Mirka Ivanića.

Na kraju je bilo 4:0, ali je visoki napadač ipak malo “odskočio” od ostatka ekipe, pošto su navijači očekivali da konačno “proradi”.

– Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas – kazao je za klupski sajt Pavkov koji je pre nekoliko dana produžio ugovor, do 2024. godine.

pročitajte još:

– Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak.

Gelor Kanga i Milan Pavkov, MN Press

Zahvalio se Pavkov i navijačima.

– Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom – zaključio je Pavkov.

Već u subotu sledi utakmica sa TSC-om, a za naredni četvrtak je planiran revanš u Rumuniji.

pročitajte još:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike