Ludo transfer leto u Italiji, vreme da se vidi šta je ko uradio: Počinje Serija A, Murinjo protiv Srba

20.08.2021

11:46

0

Mihajlović i Bolonja dočekuju Salernitanu

Ludo transfer leto u Italiji, vreme da se vidi šta je ko uradio: Počinje Serija A, Murinjo protiv Srba
Copyright Profimedia

Veoma uzbudljiv prelazni rok, koji još nije završen, obeležio je pauzu između dva prvenstva u Italiji.

Stigla je u međuvremenu titula prvaka Evrope, pa se i zainteresovanost za najvažniju sporednu stvar na svetu, pojačano oseća na “čizmi”.

A sada je vreme za Seriju A. Deluje nam da dugo nije, bar u najavi, bilo ovako uzbudljivo. Došli su neki novi fudbaleri, došao je i Žoze Murinjo, jedno od najzvučnijih trenerskih imena, neki su otišli, za neke se, poput našeg Dušana Vlahovića, još ne zna da li će otići…

Parovi prvog kola takvi su da se ne može izdvojiti neki poseban derbi, osim možda utakmice u kojoj će na klupi Rome debitovati Murinjo, a naspram sebe imati srpsku koloniju iz Fjorentine (trenutno Milenković, Nastasić, Vlahović i Terzić).

Srpskim navijačima sigurno će biti zanimljiv duel Bolonje, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović i koja je bila očajna u Kup utakmici, i Salernitane.

Inter će put ka odbrani titule početi na svom stadionu utakmicom sa Đenovom, a Juventus će u misiju povratka na tron krenuti iz gostiju Udinezeu.

Pročitajte još:

Zanimljivu prognozu Serije A dale su i svetske kladionice, a po njima je apsolutni favorti Juventus sa kvotom od 1.75 do 1.91. Drugi favorit za Skudeto je aktuleni šampion Inter sa kvotama od 4.00 do 5.00, dok je treća, na iznenađenje mnogih, Atalanta (od 6.000 do 6.50). Slede ih Napoli, Milan, Roma i Lacio, svi sa dvocifrenim kvotama (14.00 do 31.00).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike