Ni Real, ni PSŽ! Ronaldo prekinuo ćutanje i zavapio: Ne mogu da dopustim da mi se igraju sa imenom

18.08.2021

05:22 >> 05:03

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaler Juventusa stavio tačku na transfer spekulacije

Ni Real, ni PSŽ! Ronaldo prekinuo ćutanje i zavapio: Ne mogu da dopustim da mi se igraju sa imenom
Copyright AP Photo/Olivier Matthys

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo odlučio je da stavi tačku na sve spekulacije vezane oko njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Od početka prelaznog roka, ali i mesecima unazad portugalski as se povezivao s povratkom u madridski Real i Mančester junajted, da bi nedavno osvanula vest kako bi uskoro mogao da se preseli u PSŽ.

– Svako ko me poznaje svestan je koliko sam fokusiran na svoj rad. Manje priče, a više akcije, ovo je bio moj moto vođenja od početka karijere. Ipak, u pogledu svega što je nedavno rečeno i napisano, moram da odredim svoj stav – napisao je Ronaldo u pismu koje je objavio na društvenim mrežama.

– Više od nepoštovanja prema meni kao čoveku i kao igraču, neozbiljni način na koji je moja budućnost obuhvaćena u medijima je nepoštovanje prema svim klubovima koji su uključeni u ove glasine, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

Istakao je Kristijano da je njegova priča u Madridu napisana.

– Snimljeno je. U rečima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i na naslovnim stranama. Nalazi se u muzeju na stadionu „Bernabeu“ i ujedno je u mislima svakog navijača kluba. I pored onoga što sam postigao, sećam se da sam u tih devet godina imao odnos duboke naklonosti i poštovanja prema navijačima naklonost i poštovanje koje zadržavam do danas, i koje ću uvek negovati. Znam da će me istinski navijači Real Madrida i dalje imati u svojim srcima, a ja ću njih imati u svom.

Zasmetalo je Portugalcu to što je u medijima povezivan s nizom klubova u različitim ligama, a da se niko nije potrudio da sazna pravu istinu.

Pročitajte još

– Prekidam ćutanje sada da bi bih rekao da ne mogu da dopustim ljudima da se igraju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na karijeru i na posao, posvećen i spreman za sve izazove s kojima moram da se suočim. Sve ostalo? Sve ostalo su samo priče – napisao je Kristijano Ronaldo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike