Voždovac doveo još jedno veliko pojačanje! Napadač Jamajke stigao u Superligu!

15.09.2023

09:48

0

Autor: G. F.

Džunior Flemings igraće "na krovu" kao pozajmljen igrač Tuluza u narednih godinu dana

Voždovac doveo još jedno veliko pojačanje! Napadač Jamajke stigao u Superligu!
Džunior Flemings - Copyright printscreen/FK Voždovac

Nakon Rodriga Vilke, fudbalera Njukasla, koji je stigao u redove Voždovca, beogradski klub je angažavao još jedno zvučno pokačanje.

Reprezentativac Jamajke Džunior Flemings (27) novo je lice "na krovu", a došao je iz Tuluza na jednogodišnju pozajmicu.

- Nedostajao nam je u rosteru igrač na poziciji desnog krila i po mogućstvu drugog centralnog napadača, a izbor je pao na Flemingsa. Dolazi iz takmičarskog ritma, tako da nadamo se da će pomoći našem mladom timu da iskaže u potpunosti svoj potencijal. Dugo smo pregovarali sa njim i francuskim klubom. Očekujemo da vrlo brzo prihvati sve zahteve i principe igre i sigurni smo da smo napravili dobar posao - rekao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević.

 

 

Napadač koji je za Jajamjku odigrao 26 utakmica i postigao 4 gola istakao je da odluku o dolasku u Voždovaca nije doneo "na brzinu".

- Znao sam da dolazim u najmlađi tim u Evropi. Istraživao sam malo o klubu, igračima, rezultatima u prošlosti. Tim mi je na prvom mestu i daću sve od sebe da kao ekipa napravimo što bolje rezultate. Nikad nisam igrao na ovakvom stadionu, koji se nalazi na krovu tržnog centra, izgleda veoma kreativno. Imam iskustvo igranja na veštačkoj travi, prija mi, jer tako i moja brzina može da dođe do izražaja!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike