Ristić upoznao Rafu Beniteza i Seltu, pa poručio Špancima: Ne mogu biti srećniji i ponosniji što sam Srbin! (GALERIJA)

14.09.2023

12:00

0

Autor: D. P.

"Svi žele da rade sa najboljima, on je izuzetan trener"

Ristić upoznao Rafu Beniteza i Seltu, pa poručio Špancima: Ne mogu biti srećniji i ponosniji što sam Srbin! (GALERIJA)
Copyright Printscreen/YouTube

Bivši levi bek Crvene zvezde Mihajlo Ristić pojačao je poslednjeg dana prelaznog roka ekipu španske Selte, jer je procenio da u Benfiki neće ni ove sezone dobiti prostor da igra koji misli da zaslužuje.

Na promociji u novom klubu, momak rođen u Bijeljini pričao je o genu srpskih sportista i Novaku Đokoviću kao najboljem primeru tog takmičarskog duha.

- Veoma sam srećan. Imam veoma dobre preporuke o klubu i gradu i u to se uveravam ovih dana Oduševljen sam što sam ovde i siguran sam da ćemo zajedno postići mnogo uspeha - rekao je Ristić na svom predstavljanju kao novi igrač Selte a onda se osvrnuo na pitanje sportskog gena kod Srba:

 

- Novak Đoković je najbolji primer našeg sportskog gena. Pretpostavljam da to ima mnogo veze sa činjenicom da nije lako odrastati u mojoj zemlji. Da budem iskren, ne mogu biti srećniji i ponosniji što sam Srbin. Ono što je rečeno je realno, ali to je nešto veoma teško objasniti rečima, pa mi je draže da pokažem sve te karakteristike na terenu i da to ljudi vide - rekao je Ristić.

Iskusni levi bek koji iza sebe ima godine igranja za Crvenu zvezdu, Krasnodar, Spartu, Monpelje, ove godine će ispred sebe imati najveće trenersko ime u karijeri - Rafu Beniteza:

- Svi žele da rade sa najboljima. On je izuzetan trener - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike