Totenhem se obrukao – Kejnu, u poslednjim satima u klubu, zabranjen ulazak u trening centar!

31.08.2023

19:49

0

Autor: A. Š.

Britanski Telegraf doneo je ekskluzivnu priču o poslednjim satima engleskog napadača u londonskom klubu

Totenhem se obrukao – Kejnu, u poslednjim satima u klubu, zabranjen ulazak u trening centar!
Hari Kejn - Copyright Profmedia

Minhenski Bajern završio je jedan od najvećih transfera u tekućem prelaznom roku. Srušio je nemački šampion klupski rekord u visini plaćenog obeštećenja za jednog fudbalera, a Hari Kejn je stigao na „Alijanc arenu“ iz Totenhema za 100 miliona funti.

Ipak, prelazak engleskog reprezentativca iz Londona u Minhen nije tekao nimalo lako. Prvi čovek „pevaca“ Danijel Levi imao je još jedan „one man show“ i iskoristio je sve raspoložive načine da maksimalno oduži ono za šta se znalo da je neizbežno s obzirom da je Kejn ušao u poslednju godinu ugovora.

Ali, izgleda da rastanak sjajnog napadača i Totenhema nije bio tako prijatan, bez obzira na sve što je doskorašnji kapiten ostvario u dresu „pevaca“, koji je skinuo kao najbolji strelac u klupskoj istoriji.

Britanski „Telegraf“ je doneo ekskluzivnu informaciju, u poslednjim satima Kejnovog boravka u Totenhemu klub mu je zabranio ulazak u trening centar, onemogućivši mu tako da se oči u oči pozdravi sa dosadašnjim saigračima, te da pokupi lične stvari iz svlačionice.

- Hariju Kejnu je zabranjen pristup trening centru Totenhema nekoliko sati pre nego što je završio prelazak u Bajern vredan 100 miliona funti. Klub je u imejlu napisao zvanično obaveštenje Kejnu da ne bi bilo prikladno da se vrati na njihov trening pre formalnog transfera, dok je čekao da odleti za Nemačku – obavio je „Telegraf“.

Isti izvor je otkrio i da je Kejn morao da sačeka da mu klub pošalje lične stvari, kao i članovi njegove porodice, kojima, takođe, nije bilo dozvoljeno da uđu u apartman koji su imali u sklopu stadiona.

Britanski list je podsetio da u Totenhemu insistiraju na tome da je Kejn uvek dobrodošao u klub, te da mu nije izrečena nikakva trajna zabrana, ali i dodao da je prema njihovim saznanjima napadač želeo da trenira dok čeka konačni dogovor dva kluba, ali mu je usmeno rečeno da ne bi bilo prikladno da se pojavi u kampu u tom trenutku, što mu je potom dostavljeno i pismenim putem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike