Bajern poslao, rekordnu, poslednju ponudu za Kejna! Uzmi ili ostavi – rok za odgovor do ponoći!

04.08.2023

17:31

0

Autor: A. Š.

Bavarci očigledno više ne žele da gube vreme, a i sama ponuda je takva da ne bi trebalo da iziskuje previše razmišljanja

Bajern poslao, rekordnu, poslednju ponudu za Kejna! Uzmi ili ostavi – rok za odgovor do ponoći!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Vrdao je Danijel Levi koliko je mogao, odbijao ponude, odlagao sastanke, ali više nema gde – Bajern nema nameru da čeka i u London je poslao poslednju ponudu za Harija Kejna. Uzmi ili ostavi, sa rokom da se na nju odgovori do ponoći!

Dugo već traje transfer saga oko prelaska kapitena Totenhema na „Alijanc arenu“. Bajern je Kejna odavno targetirao kao napadača koji će im doneti sve ono bez čega su ostali odlaskom Roberta Levandovskog u Barselonu, ali se Levi i ovoga puta pokazao kao izuzetno neprijatan i tvrd pregovarač.

Iako sjajnom napadaču ugovor sa „pevcima“ ističe narednog leta, iako je već sada jasno da novi neće potpisati, vlasnik Totenhema je odlučio da se kocka i, tako barem izgleda, izvojevao još jednu pobedu.

Kako saznaje „ESPN“, Levi na stolu ima Bajernovu ponudu tešku 100 miliona evra odmah, plus potencijalnih još 20 miliona kroz ostvarivanje bonusa, što je za igrača koji već u januaru može da potpiše za novi klub izuzetna cifra.

Sada je sve na prvom čoveku nekadašnjeg vicešampiona Evrope. Vreme za odgovor ovoga puta mu je ograničeno jer Bavarci očigledno više ne žele da gube vreme. A i sama ponuda je takva da ne bi trebalo da iziskuje previše razmišljanja, pogotovo iz ugla čelnika Bajerna koji će, ukoliko Levi da zeleno svetlo, ostvariti najskuplji transfer u klupskoj istoriji.

Podsetimo, dosadašnji rekorder je defanzivac Lukas Ernandez, kojeg je nemački šampion platio madirdskom Atletiku 80 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike