Bahar ne očajava posle prvog poraza na klupi Zvezde: Da naučimo i uzvratimo navijačima!

26.08.2023

21:25

0

Autor: A. Š.

Izraelski strateg, barem na prvi pogled, miran pošto je doživeo prvi neuspeh sa srpskim šampionom

Bahar ne očajava posle prvog poraza na klupi Zvezde: Da naučimo i uzvratimo navijačima!
Barak Bahar - Copyright MN Press

Krenula je Zvezda da melje Superligom Srbije, a onda udarila u zid TC „Stadion“. Došli su crveno-beli kao apsolutni favoriti na voždovački krov i umalo sa njega žestoko tresnuli o zemlju.

Vodili su zmajevi do 74. minuta 3:0, ali su Dragović i drugovi preko Rodića i Kange uspeli da ublaže prvi neuspeh u sezoni.

Nekad se desi da konstantno napadate, ali da protivnik iskoristi promašaje. Mislim da je 3:0 bilo previše, ali da smo iskoristili šanse iz prvog poluvremena i sa starta drugog dela igre - pobedili bi – rekao je posle meča trener Zvezde Barak Bahar i dodao:

- Moramo da naučimo iz ovog i da dobrom igrom u narednom periodu uzvratimo navijačima koji su i danas bili sjajni - počeo je Bahar.

Posebno je Baharu bilo drago zbog skandiranja „šampioni“, kojim su navijači dočekali igrače ispod tribine posle poraza.

Znači nam skandiranje, ali smo nažalost izgubili. Ipak, bili smo dobri do današnjeg meča i navijači to prepoznaju. Naravno, ne volimo da gubimo, ali i to se dešava i potrudićemo se da budemo bolji već u narednoj utakmici - zaključio je Bahar.

Strateg Voždovčana Marko Savić bio je prilično miran, s obzirom na pobedu koju je njegov tim ostvario.

- Ne bih ja sad razduvavao ovu priču. Splet okolnosti, Zvezda je bila bolja, mi smo se borili koliko smo mogli. Mogu da poručim igračima da ih merim od ponedeljka. Ovakve stvari se dešavaju, mi treba da budemo svaki dan dobri i kvalitetni. Ne da dignemo glave, oni su mladi, i ja ih merim kakvi su ljudi i igrači od ponedeljka - rekao je Savić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike