Bizarne vesti o Mitrogolu nam stižu: Tek što je došao kod Nejmara i SMS-a, a već ide!? Razlog je tek čudan

24.08.2023

10:19

0

Autor: P.K.

Cirkus zvani saudijski fudbal postaje sve luđi...

Bizarne vesti o Mitrogolu nam stižu: Tek što je došao kod Nejmara i SMS-a, a već ide!? Razlog je tek čudan
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kakve čudne vesti stižu iz Engleske, a tiču se Aleksandra Mitrovića i njegovog novog kluba! Naime, kako javlja Talksport, Čelsi bi mogao da traži od Romelua Lukakua da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije, što bi moglo da utiče i na srpskog reprezentativca.

Kao što znate, Juventus hoće Lukakua, ali klubovi nisu mogli da se dogovore. "Stara dama" nema para, ne može da proda našeg Dušana Vlahovića, a Čelsi nije pristao na trampu. "Plavci" sada hoće da se oslobode Lukakua i pozivaju ga da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

A klub koji ga traži je, ni manje ni više, nego Al Hilal! Tu dolazimo do polja bizarnosti jer je najbogatiji saudijski klub tek doveo Mitrogola! Ipak, pošto su njih dvojica vrlo sličan tip igrača, a Lukaku je u svetu ipak poznatiji, to znači da bi Mitrović mogao da ode u neki drugi saudijski klub.

Nije da su u pitanju pare, to tamo nikad nije problem, pogotovo ne za Al Hilal, klub za koji navija kraljevska porodica, već što oni koji odlučuju na poluostrvu žele da "prebace" Mitra u neki drugi klub, da bi bio konkurentniji.

Mitra žarko žele Al-Šabab i Al Etifak, koji vodi legendarni Stiven Džerard, i oni sada čekaju da vide kakav je ishod drame sa Al Hilalom i Lukakuom.

Čelsi hoće da proda Lukakua, Maurisio Poketino ne računa na njega. Ako bi se to desilo, "plavci" mogu da očekuju obeštećenje u od 41 do 44 miliona evra, što je ogroman gubitak, jer je pre samo dve godine doveden za 114 miliona evra, što je klupski rekord…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike