Milan pregovara sa Jovićem i još dvojicom napadača! Luka bi mogao da se okrene drugim ponudama

23.08.2023

15:46

0

Autor: D. P.

Gde je Zvezda, tu je i ...

Milan pregovara sa Jovićem i još dvojicom napadača! Luka bi mogao da se okrene drugim ponudama
Jović na zagrevanju - Copyright MN Press

Srpski centarfor Luka Jović sigurno odlazi iz Fiorentine, a prva opcija mu je dolazak u tim Milana. Uslov je obeštećenje od 2.500.000 evra za ljubičaste i godišnja plata od dva miliona evra za igrača.

Čak i za finansijski poljuljani Milan ovo ne bi trebalo da bude problem, ali veliko je pitanje da li Jović radi pravu stvar za svoju karijeru ako se zna da će među "rosonerima" biti druga, možda i treća opcija za mesto u špicu.

Takođe, nije nevažno napomenuti da Milan uporedo sa Jovićevim menadžerom vodi razgovore i sa zastupnicima Taremija iz Porta i Ekitikea iz Pari Sen Žermena.

Ako prođe to sito i dođe u ekipu, ispred njega će biti iskusni Žiru, a za alternativu francuskom napadaču boriće se sa Okaforom i Origijem. Ovako žestoka konkurencija kod Italijana, mogla bi da izbaci u prvi plan druge zainteresovane klubove.

Pre svega Olimpijakos. Prema pisanju grčke štampe Jović je jedna od opcija za crveno-bele. Grci traže napadača i nadaju se da bi ovu poziciju mogli da popune za narednih osam dana koliko će trajati ovaj prelazni rok.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela priznao je da bi srpski šampion rado u svojim redovima video Jovića i otvoreno rekao da se trenutno vode razgovori oko tog transfera.

Zvezda i Olimpijakos umeli su često tokom poslednjih godina da se sudaraju želeći iste igrače kao pojačanja.

BONUS VIDEO:

 

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike