Kako se Mitrogol upoznao sa svojim novim klupskim drugom iz Al Hilala! Sve je prštalo prošlog avgusta (VIDEO)

23.08.2023

17:56

0

Autor: D. P.

Nema pardona kod "Mitra"

Kako se Mitrogol upoznao sa svojim novim klupskim drugom iz Al Hilala! Sve je prštalo prošlog avgusta (VIDEO)
Copyright Profimedia, printscreen

Prošle godine srpski golgeter Aleksandar Mitrović nije mogao da pretpostavi da će ovog leta igrati u Saudijskoj Arabiji i da će mu saigrač biti Portugalac Ruben Neves sa čijim se Vulvsima umalo nije pobio tokom prošlogodišnjeg meča za bodove u Premijer ligi.

Saudijci uveliko "šeruju" snimak Mitrovićevog upoznavanja sa Nevesom i ubacuju video njihovog susreta u Al Hilalu, gde kao da jedan drugom na prvom koraku kažu "je l se sećaš15. avgusta prošle godine ...".

 

 

Mitrović je na toj utakmici pokosio Nevesovog saigrača Morgana Gibsa Vajta dok je ovaj leteo sredinom terena ka golu Fulama.

Uradio je to Srbin baš nesmotreno, s leđa, tako da se faulirani Englez podigrao i poželeo fizički obračun. To je još više raspalilo "Mitra" i ko zna kako bi se dalje razvila ova situacija da nije reagovao smireni Ruben Neves.

Profimedia, printscreen
Aleksandar Mitrović i Ruben Neves

Odmah je uhvatio Mitrovića oko struka sa obe ruke i odvojio ga od svog saigrača. Sudija je pokazao po žuti karton obojici, mada je bilo jasno da je srpski reprezentativac mogao lako da bude isključen zbog faula i produžene agresije u incidentu posle starta.

- To je samo fudbal. To se dešava. Dva igrača bila su agresivna, i to se dešava u fudbalu. Kasnio je sa startom, reagovao sam, a sudija nije želeo da mu da crveni karton. To nam je što nam je - rekao je Gibs Vajt.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike