Mitar je stigao u Al Hilal – jedan novi saigrač mu se baš obradovao! (FOTO)

21.08.2023

18:16

1

Autor: A. Š.

Srpski nadač doputovao je u Rijad gde će u naredne tri godine nositi dres Al Hilala

Mitar je stigao u Al Hilal – jedan novi saigrač mu se baš obradovao! (FOTO)
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić - Copyright Twiter/Alhilal_FC

Čekao je Aleksandar Mitrović, čekao, i u finišu prelaznog roka dočekao da dobije zeleno svetlo iz Fulama da završi transfer u Al Hilal.

Srpski napadač je silno želeo u Saudijsku Arabiju. Potpuno razumljivo, s obzirom na ugovor koji mu je klub iz Rijada stavio na sto, pa se u jednom trenutku i naljutio na čelnike londonskog kluba koji, opet iz njihovog ugla potpuno razumljivo, nisu bili baš previše raspoloženi da ga puste.

Ipak, kada je na adresu kluba stigla rekordna ponuda, svima je postalo jasno da je rastanak sa Mitrovićem izvestan. A, reprezentativac Orlova se već prvog radnog dana u nedelji našao u novom klubu, gde ga je dočekalo jedno veoma poznato lice.

Nije Mitar skrivao osmeh i zadovoljstvo zbog susreta sa Sergejom Milinkovićem-Savićem, s kojim će u narednom periodu deliti svlačionicu i na klupskom, a ne samo reprezentativnom, nivou. A susret dva velika drugara ovekovečili su i na društvenim mrežama Al Hilala, koji je u istom danu kada je ozvaničen transfer Mitrovića, svojim navijačima predstavio najzvučnije pojačanje, Brazilca Nejmara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike