On je objavio da Nejmar ide u PSŽ, a sad ga vraća u Barselonu! Brazilca jedan korak deli od Nou Kampa!

11.08.2023

19:51

0

Autor: A. Š.

Navodno, Katalonci su veoma optimistični po pitanju povratka jednog od najboljih napadača sveta, ali je preduslov za to veoma komplikovan za ostvarivanje

On je objavio da Nejmar ide u PSŽ, a sad ga vraća u Barselonu! Brazilca jedan korak deli od Nou Kampa!
Nejmar - Copyright Profimedia

Mnogo je poslednjih dana bilo oprečnih informacija oko Nejmarovog potencijalnog povratka u Barselonu. Jedina izvesnost bila je da Brazilac i čelnici PSŽ-a traže model po kojem bi prevremeno okončali izuzetno skupu saradnju, koja nikome nije donela ono što je očekivao..

Barselona već nedeljama tiho figurira kao jedna od potencijalnih Nejmarovih novih desitancija u karijeri. Ali, vesti o tome su iz dana u dan bile prilično oprečne, pa je tako Brazilac juče bio nadomak „Nou Kampa“, a već danas ga Ćavi nije želeo u timu zabrinut za harmoniju u svlačionici.

Ipak, deluje da je jedan od najboljih svetskih napadača u 21. veku blizu povratka u Kataloniju. Tako barem tvrdi Marselo Behler, novinar koji je 2017. lansirao ekskluzivu o Nejmarovom rekordnom transferu u PSŽ.

Prema Behlerovim saznanjima, Katalonci „samo“ čekaju da Brazilac dobije čiste papire od francuskog šampiona i veoma su optimistični u pogledu svojih šansi da završe povratak Nejmara.

Iako su brojni francuski mediji u petak izvestili kako ne postoji šansa da Parižani brazilskog reprezentativca puste bez obeštećenja, jer bi im to potencijalno stvorilo ozbiljne probleme sa finansijskim fer-plejom, u Barsi veruju da će sjajni napadač odbiti pozive iz Saudijske Arabije i „izboksovati“ kod čelnika „svetaca“ da ga prepuste Kataloncima.

Što se tiče Nejmarovih primanja na „Nou Kampu“, brojni španski mediji su prethodnih dana izveštavali o spremnosti Brazilca da se odrekne značajnog dela finansijskog kolača, jer i on sam ima veliku želju da ponovo ponese dres španskog prvaka. Ovo potvrđuje i Behler, koji je otkrio da su u katalonskoj prestonici Nejmaru spremili „jednogodišnji ugovor sa malom platom“.

Na kraju, Marselo Behler ponavlja da se oko Barselona stvara veliki optimizam po pitanju povratka Brazilca, čak i da je trener Ćavi Ernandez značajno popustio u svojim stavovima, te je vrlo verovatno da će Nejmar ponovo zadužiti bordo-plavi dres pod uslovom da prethodno raskine ugovor sa PSŽ-om.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike